“Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Mensen in teams en bedrijven kunnen zichzelf vastzetten in patronen en overtuigingen. Dit kan je op een bepaald moment gaan benauwen. Wil je je weer vrij kunnen bewegen op je werk? Ik laat je contact maken met jezelf en maak je bewust van jouw kwaliteit en kracht, die vaak uniek is. Wil je los komen van de gewoontes van je team of afdeling en andere keuzes maken? Ik geef je inzichten; ook om je omgeving mee te nemen in dit veranderingsproces.

Ik ben een opgewekte, positief ingestelde begeleider en trainer. Ik ben moeiteloos in staat om mensen zonder oordeel naar zichzelf te laten kijken om je van daaruit in beweging te krijgen. Mensen leren op een persoonlijke, doortastende en heldere manier, waar het bij hen werkelijk over gaat. En wat ze dan te doen of te laten hebben.

Je leert in een veilige omgeving (nog) meer uit jezelf te halen. Dit op een praktische, persoonlijke en zorgvuldige manier.

Ik heb ervaring in een commerciële en dienstverlenende werkomgeving. Werving & Selectie-, Begeleidings-trajecten, Sociale Vaardigheidstrainingen en Account/Salesmanagement verzorg ik altijd met een persoonlijke noot, zonder het commerciële doel uit het oog te verliezen.

Wil je meer informatie? Neem contact op.